Benodigde ruimte: voor de acadiane (zeg maar eend)
met buitenkeuken en
houtoven: 4 m2
Elektra en water: niet nodig
Lengte acadiana: 3,90 m
Breedte acadiane: 1,48 m
Gewicht: 676 kg
Brandstof: benzine
De houtoven, werktafel, koeling en alles wat verder nodig is voor het bereiden en bakken van een heerlijke pizza, ovenschotel of brood past in de lavendelblauwe acadiane (zeg maar: eend). Op locatie richten we alles in tot een sfeervolle buitenkeuken.
Geurig eikenhout en vlammen brengen de houtoven binnen 20 minuten op 350 graden: De ideale temperatuur om in 1-2 minuten een knapperige pizza goudbruin te bakken.
Het deeg, de saus en alles wat er op de pizza gaat zijn, uiteraard, zelf gemaakt en vers gesneden. Kortom: Tot op de bodem uit eigen keuken. Een toefje rucula, bascilicum of andere verse kruiden uit de tuin en een scheutje peper of rozemarijn olie maken al het lekkers uit de oven helemaal af.
Omdat je zelf de ingrediënten op de pizza kunt kiezen en de bodem ook van spelt of een ander graan gemaakt kan worden is de pizza geschikt voor iedereen. Vegetariërs, veganisten, fruitariërs, macrobioten, omnivoren; voor iedereen is er iets om de pizza mee te beleggen.